Bebek Pudrasının Yararları Nelerdir?


Bebek pudrası sadece bebekler için midir? Hayır efendim tabii ki değildir. Bebek pudrasının biz yetişkin insanlar içinde oldukça mucizevi yanları vardır. Daha öncelerden, bebek pudrası ile ilgili birçok yazı okudum, duyumlar aldım. Fakat hiçbir kendim yapmadığım, kullanmadığım bir şeyi size önermem, benim nezdimde doğru olmaz.


Şimdi gelelim bebek pudrasının, hayatımızı kolaylaştıracak faydasına, 


  • Ağda sonrası, vücuda sürülen pudra sızıyı almaktadır. Bilhassa ağdadan sonra oluşan koltuk altı kararmaları içinde düzenli kullanım sağlandığında faydasını göreceksiniz.
  • Yağlı saç görünümünde de pudra oldukça etkilidir. Eğer saçlarınız çok sık yağlanıyorsa ve bu durumdan muzdarip iseniz, pudra sayesinde bu yağlı görünümü yok edebilir ve bu süreyi bir gün daha uzatabilirsiniz. Uygulaması ise, tarak veya saç fırçanıza pudra dökerek, saçlarınızı öne doğru tarayabilirsiniz.
  • Kim dolgun kirpiklere sahip olmak istemez ki? Pudra bu konuda da imdada yetişiyor. Rimeli kirpiklerinize uygulamadan önce,dikkatli bir şekilde biraz pudra serperseniz ve ardından rimelinizi sürerseniz, daha dolgun kirpik görünümüne sahip olacaksınızdır.
  • Makyaj konusunda da mat bir görünüme sahip olmak istiyorsanız, makyaj bitiminden sonra üstüne bebek pudrasını hafifçe uygularsanız mat görünümü elde edeceksinizdir.
  • Yaz aylarındaki bunaltıcı sıcak ve terlemekte ayrı dert
    yakındığımız bir konudur. Fakat yine pudra sayesinde fazla terleyen yerlerinize uygulama yaparsanız, terlemenin azaldığını göreceksiniz.

    Evde bebeğiniz olsun veya olmasın, pudraları depolamanın vakti geldiğini düşünüyorsunuz değil mi? Sizlerde başka konularda yararını gördüyseniz, yorum olarak bırakabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sakarya Deniz Kabuğu

Ruhunuza işleyecek dizi Hannibal