Sıvı El Sabunu


Merhabalar, bugün size mis kokulu bir el sabunu tavsiyesinde bulunacağım. Daha doğrusu sıvı el sabunu. Alt tarafı bir sabun işte deyip geçmemek lazım. En çok elimizin temas ettiği ve etmesi gereken şey aslında sabun. Günde kim bilir kaç kere yıkıyoruz ellerimizi. Peki yıkadığımızda elimizi nasıl hissediyoruz asıl önemli olanlardan biri de bu. Tabii birde kokusu ama koku zevke göre değişkenlik gösteren bir durumdur.



Bu ürüne sadece sıvı sabun demek yetmez, aynı zamanda nemlendirici krem etkisi de söz konusudur. Kokusu ise yeşil çay ve salatalıktan oluştuğu için, ferah ve ellerin tertemiz kokmasına sebep oluyor. Eğer kullanmaya başlayacaklarınız olursa elinize bir damla damlattığınız an ne demek istediğimi anlayacaksınız. Hem cildi temizliyor, hem cildin yumuşacık olmasını sağlıyor, hem de size ferahlatıcı bir koku bırakıyor.




Pek mucizevi olan bu sıvı el sabununun ismi ise, Dove Go Fresh Nemlendiricili Sıvı Sabun dur. Market fiyatı ise 7,50 Tl dir ve bu fiyat 500 ml için geçerlidir. Sanırım internet sitelerinde fiyatlar değişiklik göstermektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sakarya Deniz Kabuğu

Ruhunuza işleyecek dizi Hannibal